Curățarea chimică a scaunelor auto

Curățarea chimică a scaunelor auto este o procedură importantă pentru a păstra interiorul mașinii proaspete și curate. Dacă doriți să scăpați de mirosurile neplăcute și de petele de pe scaunele dumneavoastră, Centrul nostru de detailing vă oferă un serviciu profesional de curățare uscată.

Tehnicienii noștri experimentați folosesc detergenți și echipamente specializate pentru a îndepărta diverse tipuri de murdărie, inclusiv pete de băutură, urme de grăsime, urme de gumă de mestecat și multe altele. Oferim, de asemenea, un serviciu personalizat pentru fiecare vehicul în parte, pentru a selecta cel mai eficient și mai sigur set de produse de curățare pentru scaunele sale.

Vă garantăm că mașina dvs. va fi nu numai mai curată și mai proaspătă, ci și mai sigură, deoarece folosim numai produse sigure și testate după procedura noastră de curățare uscată a scaunelor. Nu amânați să vă ocupați de curățenia mașinii dumneavoastră și veniți la noi pentru o curățare uscată profesională a scaunelor dumneavoastră!

Curățarea chimică a mașinii este o curățare temeinică a mașinii cu ajutorul substanțelor chimice și a agenților de îndepărtare a petelor. Curăţarea chimică profesională presupune o selecţie atentă a materialelor şi instrumentelor pentru lucrul cu suprafaţa de curăţat.

Pentru a determina prețul lucrărilor, *trageți tabelul în stânga/dreapta pe telefon.

PREȚ SERVICII 1 CLASĂ 2 CLASĂ 3 CLASĂ 4 CLASĂ 5 CLASĂ
Curățarea chimică a scaunelor auto De la 15 € De la 15 € De la 15 € De la 15 € De la 15 €
Plata se face in lei MD la cursul Băncii Nationale.

CERERE DE PROGRAMARE