Lustruirea caroseriei automobilului

★ LUSTRUIRE AUTO

Lustruirea mașinilor poate fi efectuată fie manual, fie cu ajutorul unor echipamente speciale, cum ar fi mașinile de lustruit. La lustruire, trebuie să se țină seama de starea vopselei și trebuie selectate materialele și instrumentele adecvate. Pastele și cerurile de lustruire de diferite grade de abraziune sunt utilizate în general pentru a îndepărta zgârieturile și abraziunile minore. La lustruirea parbrizului și a farurilor, se folosesc compuși de lustruire speciali care ajută la îndepărtarea microfisurilor și îmbunătățesc claritatea suprafeței.
Este important de reținut că o lustruire efectuată incorect poate deteriora vopseaua mașinii. Prin urmare, este recomandabil să încredințați lustruirea doar profesioniștilor care au experiență în diverse tipuri de caroserii și care folosesc materiale și echipamente de înaltă calitate.

Lustruire auto Mercedez - Detail Garage

★ Lustruirea caroseriei auto are multe beneficii, inclusiv următoarele:

 1. Eliminarea imperfecțiunilor minore, cum ar fi zgârieturile și loviturile;
 2. Crearea unei suprafețe netede;
 3. Îmbunătățește hidrofobicitatea;
 4. Protecția împotriva coroziunii;
 5. Conferă strălucire și luciu vopselei.
Lustuire Muscle Car - Detail Garage

★ Există mai multe tipuri de lustruire a mașinilor:

 1. Lustruirea abrazivă – nu provoacă daune semnificative grosimii vopselei și este capabilă să îndepărteze zgârieturile și abraziunile minore, redând mașinii strălucirea inițială.
 2. Lustruirea anti-zgârieturi – utilizează produse de lustruire non-abrazive, din ceară sau sintetice, care protejează eficient vopseaua de deteriorare și îi conferă un aspect mai neted.
 3. Lustruirea combinată – recomandată pentru mașinile japoneze cu un strat de vopsea subțire și fragil, și realizată cu paste abrazive fără abraziv și paste abrazive fine.
Rolls Royce Polish - Detail Garage

🔥 Nu numai că mașina ta se va schimba în bine după o lustruire profesională, dar își va păstra strălucirea și aspectul nou pentru o perioadă lungă de timp, chiar și în condiții meteo nefavorabile. Picăturile de ploaie și murdăria nu pot persista pe suprafața netedă, ajutând astfel la menținerea curățeniei și strălucirii pieselor lustruite pentru o perioadă lungă de timp. Prin urmare, lustruirea profesională vă poate „conserva” piesele auto, menținându-le în stare perfectă.

Pentru a determina prețul lucrărilor, *trageți tabelul în stânga/dreapta pe telefon.

PREȚ SERVICII 1 CLASĂ 2 CLASĂ 3 CLASĂ 4 CLASĂ 5 CLASĂ
Lustruire moale a caroseriei (mașini noi) 150€ 200€ 250€ 300€ 350€
Lustruire complet abrazivă De la 250€ De la 300€ De la 350€ De la 400€ De la 450€
Lustruirea capotei, acoperișului, a capacului portbagajului De la 30€ De la 40€ De la 50€ De la 50€ De la 60€
Lustruire după vopsire De la 80€ De la 100€ De la 130€ De la 150€ De la 200€

LUSTRUIRE LOCALĂ A CAROSERIEI

ATUNCI CÂND ESTE NECESARĂ O LUSTRUIRE LOCALIZATĂ

Lustruirea localizată poate ajuta proprietarul mașinii să remedieze daunele minore, cum ar fi zgârieturi, cioburi și abraziuni care pot apărea chiar și în cazul unei utilizări atente. Aceste defecte sunt foarte vizibile pe o suprafață perfect netedă și pot afecta aspectul general al mașinii.
Zgârieturile cauzate de ramuri mari de copac, deteriorările cauzate de ghearele păsărilor și ale animalelor, zgârieturile cauzate de spălarea necorespunzătoare, parcarea defectuoasă, accidentele minore de circulație și deteriorările intenționate sunt adesea motive pentru o lustruire locală. Cu toate acestea, lustruirea localizată necesită ca deteriorarea vopselei să nu fie prea gravă și să nu afecteze suprafața metalică a caroseriei.

După o lustruire localizată de calitate a caroseriei auto, veți obține următoarele rezultate:

 1. Îndepărtarea defectelor vizibile apărute în timpul utilizării, cum ar fi zgârieturi, cioburi și abraziuni.
 2. Prevenirea deteriorării ulterioare a caroseriei prin repararea vopselei deteriorate.
 3. Proprietăți hidrofuge ale suprafeței renovate, care vor oferi o protecție mai bună împotriva umezelii și a altor factori externi.
 4. Un aspect perfect și o strălucire plăcută care va contribui la menținerea valorii de piață a mașinii.
 5. O profunzime sporită a culorii, care va contribui la ascunderea vârstei reale a mașinii și îi va conferi un aspect mai tineresc și mai proaspăt.

ASPECTE TEHNOLOGICE ALE LUSTRUIRII LOCALIZATE

Cheia pentru restaurarea cu succes a suprafeței unei mașini este utilizarea unor consumabile de calitate, precum și a unor tehnicieni cu înaltă calificare și a unor condiții de lucru adecvate. Lucrarea necesită o iluminare specială puternică, care poate fi reglată pentru a evalua calitatea restaurării și identitatea zonei restaurate cu caroseria. Curățenia este, de asemenea, importantă, astfel încât particulele de praf să nu intre în contact cu suprafața restaurată. Consumabilele pentru tratament trebuie selectate în conformitate cu recomandările producătorului pentru a se asigura că suprafața restaurată nu iese în evidență față de caroserie.

Pentru a determina prețul lucrărilor, *trageți tabelul în stânga/dreapta pe telefon.

PREȚ SERVICII 1 CLASĂ 2 CLASĂ 3 CLASĂ 4 CLASĂ 5 CLASĂ
Lustruire locală De la 10€ De la 10€ De la 10€ De la 10€ De la 10€

CERERE DE PROGRAMARE