Lustruire faruri auto

Lustruirea farurilor este o procedură de restabilire a luminozității farurilor autovehiculului dumneavoastră și de înlăturare a daunelor cauzate de utilizare. Lentilele farurilor devin mate și mate în timp, reducând vizibilitatea pe șosea și crescând riscul de accidente. Cu toate acestea, în loc să înlocuiți farurile cu unele noi, ați putea economisi o sumă semnificativă de bani prin simpla lustruire a acestora.

Lustruirea farurilor presupune o curățare temeinică și un tratament de suprafață pentru a îndepărta oxidarea și zgârieturile minore, urmate de șlefuire și lustruire cu ajutorul unor materiale și unelte speciale. Ca urmare, farurile își recapătă aspectul clar și eficiența luminoasă, ceea ce îmbunătățește semnificativ vizibilitatea pe șosea și asigură o conducere mai sigură pe timp de noapte.

Lustruirea farurilor nu este doar un aspect estetic, ci și unul funcțional pentru mașina dumneavoastră, sporind siguranța acesteia și îmbunătățind experiența de condus. Dacă observați că farurile mașinii dvs. și-au pierdut claritatea și luminozitatea, contactați meșterii noștri profesioniști pentru a vă ajuta să vă readuceți farurile la aspectul lor de odinioară.

Pentru a determina prețul lucrărilor, *trageți tabelul în stânga/dreapta pe telefon.

PREȚ SERVICII 1 CLASĂ 2 CLASĂ 3 CLASĂ 4 CLASĂ 5 CLASĂ
Lustruirea farurilor De la 20€ De la 20€ De la 20€ De la 20€ De la 20€
Lustruirea profundă a farurilor De la 60€ De la 60€ De la 60€ De la 60€ De la 60€
Demontarea si montarea farurilor De la 10€ De la 10€ De la 10€ De la 10€ De la 10€
Demontarea și montarea unei bare de protecție De la 30€ De la 30€ De la 30€ De la 30€ De la 30€
Plata se face in lei MD la cursul Băncii Nationale.

CERERE DE PROGRAMARE