Îndepartarea și repararea zgarieturilor auto

Reparați și îndepărtați loviturile, zgârieturile și cioburile fără a vă vopsi mașina. Restaurarea geometriei caroseriei și instalarea ecranelor de radiator.

Repararea fără vopsea a loviturilor (Paintless Dent Repair – PDR) este unul dintre cele mai populare servicii. Suprafața unei mașini poate fi deteriorată în urma unor accidente sau ca urmare a unui condus neglijent, dar și în condiții meteorologice normale. Nevoia de a elimina loviturile din caroserie este destul de frecventă, mai ales dacă vă supravegheați mașina.

Detail Garage folosește o tehnologie care poate elimina o lovitură din mașina ta fără a fi nevoie de îndreptarea și vopsirea tradițională și poate repara daunele în locuri greu accesibile. Prelucrarea înainte de vânzare presupune repararea tuturor loviturilor din caroserie fără a deteriora vopseaua. Acest proces va restabili aspectul atractiv al mașinii.

PDR Hyundai before - Detail Garage PDR Hyundai after - Detail Garage
PDR Door before - Detail Garage PDR Door After - Detail Garage

Pentru a determina prețul lucrărilor, *trageți tabelul în stânga/dreapta pe telefon.

PREȚ SERVICII 1 CLASĂ 2 CLASĂ 3 CLASĂ 4 CLASĂ 5 CLASĂ
Repararea barelor de protecție și a pieselor din plastic (plastic de lipit, grund, chit) De la 10€ De la 10€ De la 10€ De la 10€ De la 10€
Îndepărtarea loviturilor de pe caroseria unei mașini folosind tehnologia PDR De la 10€ De la 10€ De la 10€ De la 10€ De la 10€

CERERE DE PROGRAMARE